Beställ och ta med

På Borgmästargården arbetar vi utifrån en filosofi om att ta tillvara på allt och minska matsvinnet till ett minimum. Därför har vi inget fast sortiment, utan varierar vårt utbud från dag till dag beroende på säsong och tillgång på olika råvaror. Här ser du exempel på vad vi kan erbjuda, prata gärna med oss om dina önskemål. Om någon i sällskapet är allergisk har vi både gluten- och laktosfria alternativ. När det gäller större beställningar behöver vi ett par dagars framförhållning för att kunna ge er bästa möjliga service. Ring oss på 0709-32 20 20 eller mejla på info@borgmastargarden.com!

Vi tar inte emot några bordsbokningar på mindre sällskap, eftersom vi vill att alla gäster ska kunna droppa in och få ett bord snabbt istället för att de står tomma i väntan på gäster som bokat. Är ni 8 personer eller fler, hör av er så ser vi om vi kan lösa plats till er. Varmt välkomna!

Smörgåsar

FRALLA med ost
FRALLA med ost och skinka

VALLMOBRÖD med ost och skinka
LANTVETEBRÖD med nötbog, pepparrot och dillpicklad gurka

LANTVETEBRÖD med ägg, majo och picklad lök
BAGEL med Skrea bondost och säsongens kompott

Sorterna varierar efter säsong. Fråga oss!

Sallad

DAGENS SALLAD med ekolgiska gryn från Limabacka Kvarn och
varierande tillbehör.

Finfika 

PETIT CHOUX-KRANS Fylld med vispad pannacotta och smaksatt efter säsong. Hör av er till oss om vad vi har just nu så berättar vi mer!